نشست برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری آموزشی سال 1403 سازمان بین‌المللی CINVU

نشست برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری آموزشی سال 1403 سازمان بین‌المللی CINVU با حضور نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی، جهاد دانشگاهی، شرکت‌های پزشکی و دانش‌بنیان، و دانشگاه علم و فرهنگ آغاز به کار کرد. در ابتدای نشست، آقای دکتر کرمی، رئیس انجمن سینوو (شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام)، به معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این شبکه دانشگاهی پرداختند. ایشان در این راستا به دستاوردهای برگزاری نمایشگاه در دانشگاه پیام نور اشاره کردند.
دکتر کرمی همچنین از برگزاری نشست وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی که در تاریخ 29-30 اردیبهشت ماه سال 1404 در هتل اسپیناس پالاس شهرک غرب برگزار خواهد شد، خبر دادند. این نشست با هدف افزایش تعاملات و برقراری ارتباطات بیشتر و مؤثرتر با کشورهای اسلامی برگزار خواهد شد.
سپس، آقای دکتر کرمی به فعالیت‌هایی که در شبکه دانشگاه‌های مجازی قابل اجرا است اشاره کردند. این فعالیت‌ها شامل برگزاری کارگاه‌های مشترک، پروژه‌های شرکت‌ها و محصولات دانش‌بنیان، کارگاه‌های توانمندسازی، و نمایشگاه‌ها بود که هر یک از اعضای انجمن می‌توانند بر اساس قابلیت‌ها و فعالیت‌های خود برگزار نمایند. همچنین ایشان بر اهمیت تولید محتوای آموزشی با رویکرد بین‌المللی و ارائه آموزش‌های کوتاه‌مدت با گواهی‌های بین‌المللی مشترک با دانشگاه‌های ارائه‌دهنده و سازمان سینوو تأکید کردند.
رئیس انجمن سینوو این شبکه دانشگاهی را به عنوان یک «ابردانشگاه» با سیستم آموزشی جدید معرفی کردند که 120 دانشگاه مختلف عضو آن هستند. ایشان تأکید کردند که محتوای آموزشی باید به زبان‌های خارجی و با مفاهیم جدید و شاخص‌های استاندارد ارائه گردد.
در ادامه، آقای دکتر کرمی به فعالیت‌های اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها اشاره کردند که می‌توانند در قالب کارگروه‌ها به صورت شبکه‌ای فعالیت کنند و با استفاده از سیستم‌های جدید مبتنی بر هوش مصنوعی، کیفیت نظام‌های آموزشی در سطح بین‌المللی را ارتقا دهند. همچنین، ایشان خواستار معرفی فردی متخصص در زمینه IT برای مدیریت صفحه سینوو پلاس شدند تا با حضور 57 کشور در این شبکه، محدودیت‌ها حذف شده و افراد مختلف بتوانند به راحتی به آن پیوسته و فعالیت کنند.
در بخش بعدی، ایشان به نحوه مشارکت در نمایشگاه‌ها و درآمد حاصل از آن اشاره کردند و اعلام نمودند که درصدی از درآمدهای حاصل از برگزاری نمایشگاه‌ها به عنوان سهم شرکت‌کنندگان و غرفه‌داران تعلق می‌گیرد.
پس از آن، هر یک از شرکت‌کنندگان به معرفی دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان خود پرداخته و توانمندی‌ها و قابلیت‌های خود را در زمینه‌های مختلف معرفی کردند. در این میان، دانشگاه علم و فرهنگ نیز معرفی شد. آقای دکتر کرمی با شناختی که از این دانشگاه داشتند، آن را دانشگاهی پویا و فعال در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی به ویژه در رشته‌های فنی و مهندسی معرفی کردند. دکتر ژیان نیز با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه علم و فرهنگ در زمینه‌های هنری، پیشنهاد کردند که این دانشگاه می‌تواند در این حوزه‌ها نیز فعالیت‌های موثری داشته باشد.
در پایان جلسه، پس از معرفی تمامی اعضای شرکت‌کننده، تصمیم بر این شد که پلتفرمی جهت جمع‌آوری اطلاعات و اعلام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها ایجاد شود. فرم‌هایی در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گرفت تا آن‌ها بتوانند فعالیت‌هایی که می‌توانند ارائه دهند را اعلام کنند. سپس، جلسه با تعیین این مراحل به پایان رسید.

دکمه بازگشت به بالا