مراسم نکوداشت هفته پژوهش و فناوری 1403 در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد

مراسم نکوداشت هفته پژوهش و فناوری سال 1403 با حضور دکتر مهدی باصولی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ، معاونان، اعضای هیئت‌علمی، استادان مدعو، پژوهشگران و دانشجویان در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه برگزار شد. این رویداد که با هدف ارج نهادن به تلاش‌های پژوهشگران و ترویج فرهنگ تحقیق و نوآوری برگزار شد، با معرفی دستاوردهای برتر پژوهشی و علمی همراه بود.

تأکید بر پژوهش به‌عنوان محور توسعه

دکتر مهدی باصولی، رئیس دانشگاه، در سخنرانی خود ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری 1403، به اهمیت نقش پژوهش در توسعه پایدار و پیشرفت علمی کشور پرداخت. دکتر باصولی با اشاره به کارکرد پژوهش در دانشگاه، عنوان کرد: پژوهش مکمل آموزش است و بر تفاوت‌های پژوهش در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی تأکید کرد. وی گفت: خوشحالیم که توانسته‌ایم با تلاش حوزه آموزش، تعداد رشته‌های متصل به پژوهشگاه‌های جهاد دانشگاهی را از ۷ رشته به ۱۲ رشته افزایش دهیم. ایشان همچنین بر تعمیق پژوهش، پویایی علمی، مدیریت دانش و اشتراک‌گذاری نتایج پژوهشی به‌عنوان شاخص‌های مهم تأکید کرد و خواستار دوری از رویکردهای جزیره‌ای در پژوهش شد. دکتر باصولی همچنین از تلاش‌های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و کلیه اعضای هیئت‌علمی و پژوهشگران تقدیر کرد.

گزارش دستاوردهای علمی و ورود به رتبه‌بندی‌های بین‌المللی
در ادامه، دکتر علی سعداله، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، گزارشی جامع از فعالیت‌ها و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه ارائه داد. وی اعلام کرد که دانشگاه علم و فرهنگ به سامانه علم‌سنجی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وارد شده و در رتبه‌بندی AD SCIENTIFIC INDEX2025 نیز جایگاه قابل‌توجهی به‌دست آورده است. این موفقیت نشان‌دهنده رشد قابل‌توجه دانشگاه در حوزه‌های علمی و فناوری است.

همچنین دکتر رضوانیان نیز در این مراسم فرایند ارزیابی و انتخاب پژوهشگران برتر را بر اساس آیین‌نامه جدید تشریح کرد.

رونمایی از طرح تمبر یادبود سی‌سالگی دانشگاه

در بخش دیگری از مراسم، از طرح تمبر یادبود سی‌سالگی تأسیس دانشگاه علم و فرهنگ رونمایی شد. این طرح تمبر به‌عنوان نمادی از تاریخچه درخشان و دستاوردهای دانشگاه در سه دهه گذشته، مورد استقبال حاضران قرار گرفت.

آیین نکوداشت هفته پژوهش و فناوری، فرصتی برای تبیین نقش پژوهش در حل چالش‌های جامعه و ایجاد بستری برای ارتقای فعالیت‌های علمی است. این رویداد نشان‌دهنده تعهد دانشگاه علم و فرهنگ به حمایت از نوآوری و پژوهش‌های کاربردی و تشویق جامعه علمی به ادامه مسیر تولید دانش بود. این مراسم، با حضور اعضای هیئت‌علمی و معرفی چهره‌های علمی برجسته، به یکی از رویدادهای پژوهشی مهم دانشگاهی در سال جاری تبدیل شد.

تقدیر از برترین‌ها
در این مراسم از اعضای هیئت‌علمی حائز دستاوردهای شاخصی در حوزه‌های مختلف علمی، استاد مدعو برتر  و دانشجویان پژوهشگر نمونه نیز تقدیر شد.

پژوهشگران برگزیده هفته پژوهش و فناوری 1403

پژوهشگر برتر: نشان بین‌المللی (یک و دو درصد)

سعداله

دکتر علی سعداله

پژوهشگر برتر: نشان 2 پژوهش

دکتر محمدجواد شایگان فرد

پژوهشگر برتر: نشان 3 پژوهش

علی مشهدی محسن کچویی عبدالحسین رضایی علیرضا رضوانیان علی سعداله

شایسته تقدیر دانشکده

مهدی باصولی زهرا حسین نژاد خاکزار بفروئی علی سلیمانی سمانه بهزادپور

بیشترین جهش پژوهشی

دکتر عزیزاله جعفری

پدیدآوران آثر شاخص پژوهشی (مقاله داغ)

جواد حسین زاده محمدصادق بیجندی

پژوهشگر مدعو برگزیده

دکتر مرجان اسماعیل زاده

عضو هیئت علمی بازنشسته پژوهشی برتر

دکتر اکبر گلدسته

دانشکده‌های برتر

دانشکده فنی و مهندسی دانشکده هنر و معماری

رساله برتر دکتری

زهره کرانی منوچهر جهانیان

پایان‌نامه برتر

فاطمه همایون زاده دکتر سیدمحمد آذین مریم صادقی دکتر سمانه آقا کاظم شیرازی سحر عابد دکتر مروارید شفیعی دکتر شقایق نصر سپهر فرهادی متین دکتر علی مشهدی رضا فرجی دکتر عبدالحسین رضایی

پژوهشگر برتر دانشجویی

پژوهشگر دانشجویی

حائز مدال ملی و بین‌المللی

دکمه بازگشت به بالا