تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان دانشگاه علم و فرهنگ و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران منعقد گردید.

جلسه عقد تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان دانشگاه علم و فرهنگ و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران، در تاریخ ۲۳ آبان‌ماه ۱۴۰۳، در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار گردید.
در این جلسه، آقای حرمت اله رفیعی، رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران، خانم فرانک شکوهی‌فر، مدیرعامل مؤسسه توسعه فردی و توانمندسازی اجتماعی ستاره طلایی، آقای دکتر سعید هاشمی، رئیس دانشکده گردشگری، آقای دکتر علی سعداله، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ، و آقای دکتر ابراهیم حاج خان میرزا صراف، مدیرکل دفتر همکاری‌های علمی و ارتباط با صنعت و جامعه حضور داشتند.
در ابتدای جلسه، آقای حرمت اله رفیعی با اشاره به اهمیت روزافزون صنعت گردشگری در ایران، به مقایسه جذابیت‌های موجود در کشورمان با سایر کشورها پرداخته و بر لزوم پیوند علم و عمل در این حوزه تأکید نموند. ایشان تصریح کردند: «صنعت گردشگری ظرفیت بالایی برای جذب نیروی جوان دارد و این امر تنها به تمایل خود جوانان بستگی دارد. هرچه این صنعت به نسل جوان‌تر سپرده شود، تأثیرگذاری آن بیشتر خواهد بود.» وی همچنین به آمادگی صنعت گردشگری برای پذیرش دانشجویان به‌صورت کارآموزی در حین تحصیل اشاره کرده و تأکید نمود که دانشجویان می‌توانند به‌تناسب علاقه و تخصص خود وارد این حوزه شوند.
 آقای دکتر سعید هاشمی، رئیس دانشکده گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ، نیز در ابتدای سخنان خود بر اهمیت و ایجاد انگیزه در دانشجویان و فعال‌سازی ظرفیت‌های آن‌ها تأکید کردند. ایشان اظهار داشتند که: «در حال حاضر یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های ما، ایجاد انگیزه در دانشجویان و توانمندسازی آنان است. برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و بازدیدهای علمی از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این راستا مؤثر باشد.» دکتر هاشمی همچنین بر لزوم توجه به «سواد گردشگری» به‌عنوان یکی از نیازهای ضروری صنعت گردشگری تأکید نمودند.
 آقای دکتر علی سعداله، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ، ضمن خوشامدگویی به حاضرین، به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی و پژوهشی دانشگاه اشاره کرده و ابراز امیدواری کردند که این تفاهم‌نامه زمینه‌ساز همکاری‌های مؤثر در زمینه ارتقای سطح علمی و عملی دانشجویان در حوزه گردشگری باشد.
در پایان جلسه، آقای دکتر ابراهیم حاج خان میرزای صراف، مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، به ظرفیت‌های موجود در دفتر همکاری های بین‌الملل دانشگاه اشاره کردند و اظهار داشتند: «این دانشگاه نیز دارای امکانات و پتانسیل‌های ویژه‌ای است که می‌توان از آن‌ها برای توسعه همکاری‌های بین‌المللی و ارتقای سطح علمی و پژوهشی در زمینه گردشگری بهره‌برداری نمود.”

دکمه بازگشت به بالا