برگزاری جلسه تخصصی مشترک بین پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی و دانشگاه علم و فرهنگ

جلسه تخصصی مشترک بین پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی و دانشگاه علم و فرهنگ، در روز چهارشنبه 10 آبان‌ماه 1403، در سالن پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی برگزار شد. این جلسه با حضور مسئولان و مقامات علمی و پژوهشی طرفین به‌منظور بررسی ظرفیت‌ها و زمینه‌های همکاری‌های مشترک در زمینه اخذ رشته‌های مشترک و بکارگیری از ظرفیت‌های آزمایشگاهی طرفین برگزار شد.
این جلسه با حضور آقای دکتر ابراهیم حاج‌خان‌میرزای‌صراف، مدیرکل دفتر ارتباط صنعت و جامعه، آقای دکتر محمدحسین قانیان، رئیس دانشکده علوم زیستی دانشگاه علم و فرهنگ، خانم دکتر شقایق نصر، مدیر گروه علوم زیستی دانشگاه علم و فرهنگ، آقای دکتر مرتضی توکلی، رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی، آقای دکتر علی مهدی‌نیا، معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشگاه، و آقای مهندس عباسعلی سپهری‌کیا، سرپرست ارتباط با صنعت و کارآفرینی پژوهشگاه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، دکتر مرتضی توکلی ضمن خوشامدگویی به حاضران، به تشریح ضرورت تعریف و توسعه رشته‌های مشترک پژوهشی در زمینه گیاهان دارویی و علوم دریایی پرداخت و بر اهمیت همکاری‌های علمی و صنعتی تأکید نمود. دکتر ابراهیم حاج‌خان‌میرزای‌صراف نیز در سخنان خود به اهمیت همکاری مشترک میان دانشگاه علم و فرهنگ و پژوهشگاه‌ و برگزاری برنامه‌های مشترک اشاره کرده و به معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه علم و فرهنگ در این زمینه پرداخت.
در ادامه، دکتر علی مهدی‌نیا، به توانمندی‌ها و امکانات پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی پرداخته و نحوه استفاده از آزمایشگاه‌های این پژوهشگاه برای توسعه رشته‌های تخصصی مشترک را مورد بررسی قرار داد. همچنین دکتر محمدحسین قانیان، به همکاری‌های مشترک در تدوین برنامه‌های درسی و پایان‌نامه‌های مشترک و استفاده از ظرفیت‌های آزمایشگاهی پرداخت. مهندس عباسعلی سپهری‌کیا، نیز به ظرفیت‌های موجود برای همکاری با بخش صنعت اشاره کرده و بر لزوم تقویت ارتباط میان دانشگاه و صنعت تأکید نمود. در پایان جلسه، خانم دکتر شقایق نصر، به چگونگی مشترک‌سازی برنامه‌های درسی پژوهشی و تخصصی‌سازی آن‌ها پرداخته و بر ضرورت تطبیق برنامه‌های آموزشی با نیازهای علمی و پژوهشی روز تأکید کردند.
این جلسه با بازدید از آزمایشگاه‌های پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی به عنوان فرصتی برای آشنایی با امکانات و تجهیزات پیشرفته پژوهشگاه و ارزیابی ظرفیت‌های موجود برای انجام پروژه‌های مشترک علمی و پژوهشی به پایان رسید.

دکمه بازگشت به بالا